Gangen i Overgangen - Foredrag med Anita Kåss

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Gangen i Overgangen - Bli med på foredrag med Anita Kåss 10. april!

Anita Kåss bryter stillheten om overgangsalder med konkrete råd om kvinnehelse, sex, og hormonbehandling. LOs familie- og likestillingspolitiske utvalg arrangerer gratis foredrag med Anita Kåss!

Lege og forsker Anita Kåss er kjent for sin engasjerende formidlingsevne av medisinske temaer. Hun holder foredrag nasjonalt og internasjonalt med fulle saler. Hun presenterer et nytt foredrag med formål å informere og oppdatere kvinner om endringer i kroppen og behandlingsvalg knyttet til overgangsalder.

Kåss har forsket på kvinnelige hormoner i mange år og har merket seg den begrensede informasjonen til kvinner som kommer i overgangsalder. “Det er motstridende informasjon, nye anbefalinger er mindre kjent, og mange kvinner må lete etter informasjonen selv” sier Dr Kåss. 

Denne kvelden vil du blant annet få svar på:

  • Hva skjer med kroppen i overgangsalder? Hva er tidlig overgangsalder?
  • Hvilke typer hormonbehandlinger finnes? Er de trygge?
  • Hjelper naturlige terapier? Hvor viktig er livstilsendringer?
  • Noen du elsker, noen du kjenner, eller noen du jobber med vil gå gjennom det. Foredraget er et ønske om å skape positiv endring. Alle burde vite om dette; halvparten av verden vil gjennomgå det.

Velkommen til en ærlig, faglig og engasjerende kveld på Ælvespeilet!

Anita Kåss (f.1979) er kjent for sin forskning på hormoner og autoimmune sykdommer. I 2017 ble hun kåret til årets lege av Telemark legeforening. Høsten 2018 ga hun ut boken “Mamma er en gåte”. Hun jobber nå i selskapet Kaass Discovery, for å drive medikament utvikling for autoimmune sykdommer. Det europeiske innovasjonsrådet valgt ut Kåss som en av de 50 topp kvinnelige ledere innenfor teknologi selskaper i Europa i 2021.

Foredraget arrangeres 10. april på Ælvespeilet i Porsgrunn klokka 18.00.

Trykk her for å melde deg på!

Kontakt

Eivind Yrjan Stamnes

Faglig ungdomssekretær

Telefon: 412 31 941

E-post: eys@lo.no