Det er på jobben livet er normalt

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Det er på jobben livet er normalt

Kreftforeningen inviterer til frokostmøte om kreft og arbeidsliv sammen med NHO Vestfold og Telemark. Her får du som leder og medmenneske gode råd om hvordan du kan legge forholdene til rette når alvorlig sykdom rammer, og hvilke juridiske regler som gjelder i arbeidslivet. Møtet holdes i Powerhouse i Porsgrunn tirsdag 27. september fra kl 08 til 10.

1 av 3 nordmenn vil i løpet av livet rammes av kreft. Det betyr også at det stedet utenfor hjemmet folk flest bruker mest tid, arbeidsplassen, vil bli berørt.

Forenklet kan vi si at du går fra én verden til en annen når du får kreft. Mange vil oppleve at de beveger seg frem og tilbake mellom sykdom, sykdomsfri, arbeid, tilbakefall og senskader. Hvordan kan arbeidsgiver tilrettelegge på en god måte?  Vi ønsker å sette søkelys på medarbeider/leder-perspektivet og snakke om de juridiske rammene når alvorlig og langvarig sykdom rammer arbeidsplassen.

Det blir sofadialog med Kristin Saga, regiondirektør NHO Vestfold og Telemark, Irene Bordier Haukedal, regionleder LO Vestfold og Telemark og Trine Hveem, distriktsleder i Kreftforeningen.  Etterfulgt av Marit Sagen Gogstad, avdelingsdirektør NAV Arbeid og Helse, Helene Naper, advokat NHO Vestfold og Telemark, Benedicte Lysnes, bedriftsrådgiver iFokus, Elin Stoermann-Næss, spesialrådgiver i Kreftforeningen og fastlege Cathrine Abrahamsen.

Ved spørsmål, kontakt distriktsleder Trine Hveem i Kreftforeningen på telefon 970 12 284

Målgruppe: HR rådgivere, ledere i en bedrift, og andre som jobber med kreftpasienter eller møter kreft og alvorlig sykdom på arbeidsplassen.

Frokost serveres fra kl 08.00.

Påmelding skjer her