Brukte LOfavørfordelene i sommer og sparte mange penger!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Clarion Collection hotell Skagen Brygge

Brukte LOfavørfordelene i sommer og sparte mange penger!

Man tenker kanskje ikke så ofte på det, men viste du at du har mange flott LOfavørfordeler i ditt medlemskap? I år ble overnattingen i Stavanger nesten 1500 kroner billigere for leder av LOfavørkomiteen i Vestfold og Telemark Ole-Henrik Olsen. «Her er det penger å spare» sier Olsen.

Når familien skulle på ferie til Stavanger denne sommeren så måtte det bestilles hotell for noen netters overnatting. Ønsket var å bo sentralt og man måtte ha to rom for to personer i hvert rom. Da sjekket Ole-Henrik Olsen flere hotellkjeder og fant ut at han ville bo på brygga, på Clarion hotell Skagen Brygge. Siden dette er et Nordic Choice hotell så husket han på at her har LO medlemmer rabatt gjennom LOfavør, så han sjekket prisen der. «Jammen var det mye å spare som LO medlem» - sier Olsen.

For å få LOfavørrabatten så må oppholdet bookes gjennom LOfavørs hjemmeside. Man velger fanen «Ferie og fritid» og velger den hotellkjeden man ønsker å benytte seg av. Her kan du velge Nordic Chioce hotels eller Scandic. Da kommer du til hotellkjedens sider og kan der søke etter ledige rom. Ved ledig kapasitet så kommer det frem med en egen LO-pris. Og den prisen er lavere enn du ville fått uten ett LO medlemskap. Dette er noe å huske på når man skal ut på reise. «Jeg sparete også penger på dette hotellet sammenlignet med andre hotellbestillingsapper jeg søkte på» -sier Olsen som også i fremtiden vil bruke LOfavørfordelene han har gjennom sitt medlemskap.

Andre fordeler, der det er penger å spare finner du på www.lofavør.no