Bli kjent med våre kongressdelegater

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Bli kjent med delegatene som skal på LO Kongressen!

LO Vestfold og Telemark har valgt tre delegater og fem varaer - de neste ukene kan du bli kjent med de gjennom vårt nyhetsbrev. Denne uken kan du bli kjent med Silje Iren fra Fellesforbundet

Hvem er du?

Silje iren klemetvold, 35 år, gift og har to barn. Jobber i fellesforbundet avd 7 i Vestfold og bor i Sandefjord. Jeg er utdannet Agronom. Har arbeids bakgrunn fra havn ( lager og logistikk), vekterbransjen og tømrer faget.

 

Hvorfor er du tillitsvalgt?

Det er en rolle som faller meg naturlig. Jeg er en person som ikke er redd for å snakke for meg eller andre. Jeg har en sterk rettferdighetssans. Min karriere startet så tidlige som på barneskolen, jeg var første til å melde meg som elevrådsrepresentant og det var en rolle som fulgte meg helt opp til videregående og videre inn i arbeidslivet som tillitsvalgt.

 

Hjertesak?

Jeg brenner for at alle skal ha en trygg arbeidsplass og en lønn å leve av.

 

Har du vært på kongressen før ?

Nei

 

Hvilken sak ønsker du og snakke om fra talerstolen ?

Aner ikke, har aldri vært på talerstolen før men håper at det kommer en god debatt om noe som engasjere sånn at man kanskje kommer seg opp for første gang.

 

Hvilket forbund?

Arbeidsmann eller NNN. Skulle jeg noen gang gjøre et karriere byttet så vil det bli til et praktisk fag og begge de to forbundene har spennende yrker.