Årsmøte i HK region Østlandet Sør

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Årsmøte i HK region Østlandet Sør

Handel og Kontor Region Østlandet Sør avholdt årsmøte 29. april på Hotel Bryggeparken i Skien. LO sin egen organisasjonsmedarbeider Ole Henrik Olsen ledet møtet med stødig hånd. Det ble gjenvalg på sittende leder Tone Cathrine Hartz for 2 nye år. Etter årsmøte innledet generalsekretær i Norsk Folkehjelp Henriette Killi Westhrin om deres arbeid blant annet i Ukraina

Det ble et rolig årsmøte som viste at regionen har en solid økonomi og et økende medlemstall. Handel og Kontor i regionen har nå passert 8000 medlemmer og er i stadig vekst til tross for 2 år med pandemi.

Silje Kjellesvik Norheim fra HK sentralt tok forsamlingen gjennom de kommende utfordringene i forbundet og ikke minst det pågående lønnsoppgjøret hvor det var stor fare for streik på landsovernskomsten med Virke. Først 15 timer på overtid lørdag ble streiken avverget.

Generalsekretæren i Norsk Folkehjelp pekte på den kritiske situasjonen i Ukraina og det flykningsmottak arbeidet som organisasjonen driver. Men hun pekte også på at vi ikke må glemme de pågående konfliktene i andre deler av verden som i Syria og Midt-Østen. 

 

Kontakt

 

Harald Olsen

Regionnestleder

Telefon: 99267917

E-post: ho@lo.no