Applaus - Norges eneste kulturprogram for bedrifter

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Foto: Frank Tindvik

Applaus - Norges eneste kulturprogram for bedrifter

Det er ikke hver dag en av Norges største stemmer runger på arbeidsplasser i Vestfold og Telemark. Når Applaus dukket opp med selveste Didrik Solli-Tangen ble det stor stemning i kantiner og lagerlokaler hos bedriftene som er med i Norges eneste kulturprogram for bedrifter.  Etter 2 år med pandemi, er det endelig full aktivitet igjen i fylkeskommunens kulturprogram for bedrifter – som har byttet navn fra Arbeidslivets KulturSeilas til Applaus.

Applaus er en fornyelse i navn og profil av Arbeidslivets KulturSeilas, som ble startet i 2005. Konseptet er det samme: Bedriftene som deltar får i løpet av to år åtte kulturopplevelser av høy kvalitet fremført på arbeidsplassen - innenfor sjangrene musikk, scenekunst og litteratur, og betaler en abonnementsavgift som avhenger av antall ansatte.

Applaus driftes som tidligere av fylkeskommunen, og alle bedrifter i fylket som ønsker kan bli med.

- Vi har både store og små bedrifter i Applaus, og håper flere blir med fremover. Vi garanterer minnerike møter med håndplukkede, profesjonelle utøvere. Bedriftene som er med oss melder også om økt trivsel blant sine ansatte. Ta kontakt med oss for mer informasjon, oppfordrer prosjektleder Dag Henrik Skatteboe i Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Vi i LO oppfordrer våre tillitsvalgte til å foreslå dette for sine arbeidsplasser.

Les mer om hvordan  Sandefjordsbedriften Allegro opplevde å få besøk av Didrik Solli-Tangen.