Kalender

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kalender

Klimasnuprisen 2023

Frost for innsending av kandidater til Klimasnuprisen i Møre og Romsdal.

Premiere på kinofilmen "SULIS"

Endelig nærmer det seg premiere for storfilmen om arbeideropprøret i gruvesamfunnet Sulitjelma i 1907. Filmen forteller en viktig del av norsk arbeiderhistorie og LO er stolt samarbeidspartner.

Webinar: Verdensdagen for psykisk helse

Hva skal til for å gjøre våre viktigste møteplasser, for eksempel arbeidsplassen, mer inkluderende? Det er tema på årets verdensdag for psykisk helse. Vi inviterer LOs tillitsvalgte og medlemmer til webinar.

Fafofrokost: Tillitsvalgte og psykisk helse

Tillitsvalgte i LO-forbundene har fått spørsmål om hvordan en forholder seg til psykisk helse på arbeidsplassen. Resultatene kan du høre på frokostseminaret hos Fafo 11. oktober!

Landsmøte Fellesforbundet

Fellesforbundets 9. ordinære landsmøte avholdes i Oslo Kongressenter i Oslo fra og med 20. oktober til og med 25. oktober 2023.

Kurs: Veien til et trygt arbeidsliv

For påmelding send e-post til berit.madsen@lo.no. Det serveres enkel lunsj. Kurset er gratis å delta på. Vi vet at trakassering og seksuell trakassering kan forekomme i arbeidslivet og det folk omgås. Hvor går grensen din?Ansatte har rett på et trygt arbeidsmiljø uten å bli trakassert. Gjennom å jobbe systematisk kan vi sammen sette strek for trakassering på arbeidsplassene. Hva sier loven og hvordan sikre en god prosess i trakasseringsaker? Lær mer på våre kurs. Passer spesielt for tillitsvalgte og verneombud. Innleder: Shorish Azari, seniorrådgiver i Likestillings- og diskrimineringsombudet. Vi gleder oss til å se deg, vel møtt! 🤩 ☎Har du spørsmål eller trenger hjelp med å finne frem, kan du ta kontakt med Berit Madsen på +47 926 65 756.

Frokostmøte med AKAN

I år er det 60 år siden LO og NAF (NHO) etablerte Akan. Jubileet markeres på ulike måter gjennom året. Sammen med NHO Agder arrangerer vi frokostseminar i NHOs lokaler på Kjøita i Kristiansand. Mer informasjon og påmeldingslenke kommer.

LOs luftfartskonferanse, Oslo

Bærekraft. Sikkerhet. Framtidens luftfart. Spørsmålene vi stiller på årets luftfartskonferanse er store og viktige. Velkommen!