Ungdom engasjerer seg på LOs regionale konferanse!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Ungdom engasjerer seg på LOs regionale konferanse

LOs regionale ungdomskonferanse i Østfold ble en suksess! Over to dager samlet konferansen ungdom fra hele regionen for å snakke om alt fra arbeiderbevegelsens historie til fremtidens utfordringer.

Første dagen var fullpakket med viktige temaer som arbeiderbevegelsens historie, Ungdoms- og studentarbeid i LO, lønnsforhandlinger og fagligpolitisk samarbeid. Det var også workshops og paneldebatter som virkelig engasjerte deltakerne.

Andre dagen handlet om medlemsfordeler og engasjement. Deltakerne fikk lære om Lofavør-programmet og komme med ideer til nye medlemsfordeler spesielt for ungdom. Og ikke minst var det masse moro med et "Vinn-vinn-spill" som fikk alle til å samarbeide og tenke kreativt!

Hva sa deltakerne?

Det er snart en uke siden konferansen og deltagerne har gitt sine tilbakemeldinger, konferansen fikk igjennomsnitt 4,5 av 5 som er topp score. Vi i LO Østfold er fornøyde. Deltagerne har gitt tilbakemeldinger, som vi tar med oss videre. 

Blant de mange positive tilbakemeldingene var en deltaker som uttrykte ved spørsmålet: Er det noe som kunne vært annerledes? Noe du vil ha mer eller mindre av? 

 "Veit ikke hva det kunne ha vært, dette var topp 2 beste konferansen jeg har vært på :)"

- Anonym deltager 

Selv om stemmningen var på topp, har det kommet inn innspill til neste konferanse. Dette tar vi med oss inn i videre arbeid. 

LOs Ungdomskonferanse i Østfold 2024 var virkelig morsom opplevelse! Det var tydelig at ungdommen virkelig engasjerte seg og var klare til å ta tak i viktige saker!