Ny organisasjonsarbeider på regionkontoret

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Ny organisasjonsarbeider på regionkontoret

1. februar begynte Kristine Fulsebakke som ny organisasjonsmedarbeider på LOs regionskontor i Østfold. Vi ønsker henne velkommen og gleder oss til å jobbe sammen med henne for LO fellesskapet, medlemmene, arbeidstagere og samfunnets beste.

Kristine kommer fra jobben som kontor- og administrasjonsmedarbeider hos Borg Bildemontering og karosseri. Hun har tidligere jobbet både på FMC Kongsberg Subsea, Kredittforvaltning og Nexans som Document Controller, Kundebehandler og med kontor og administrasjonsarbeid. Kristine har vært fagorganisert i en rekke år i LO forbundene FLT (Forbundet for Ledelse og Teknikk) og HK (Handel og Kontor). Vi ønsker Kristine velkommen til oss som kollega og er glade for å ha henne med i teamet vårt.  

Kristine sine arbeidsoppgaver vil bl.a. være; administrasjon og økonomi, saksbehandling, fagforeningskontakt, oppføling av utvalg, råd og komiteer, samt, tilrettelegging og organisering av diverse møter, aktiviteter, konferanser, og arrangementer.  

Fakta: 

Navn: Kristine Fulsebakke

Bosted: Varteig i Sarpsborg

Tittel: Organisasjonsmedarbeider

Utdannelse: Regnskapsøkonom, samt Kontor- og Administrasjon

Erfaring: Har bl.a. jobbet for FMC Kongsberg Subsea som Dokument Lead, Nexans Norway som Dokument Controller og Kredittforvaltning som kundebehandler, samt Borg Bildemontering og Karosseri som Kontor- og Administrasjonsmedarbeider.

Forbund: FLT og HK.

 

Litt mer om; Hvem er Kristine:

Fortelle om deg selv med tre ord: Positiv, engasjert og omsorgsfull.

Hva gjør du helst på fritiden?: På fritiden vil jeg helst tilbringe tid med familie, og ut med gamle amerikanere. Men er også glad i matlaging, og å holde meg oppdatert på hva som rører seg i samfunnet.

Hva tror du blir det beste med å jobbe for LO?:Det jeg tror blir det beste med å jobbe i LO er å kunne være del av ett felleskap som gjør ett samfunnsmessig viktig arbeid.  

Beste matrett: Stjerneskudd

Beste bok: Noe for enhver (Needful Things) - Stephen King

Film: Zwartboek

Favoritt musikk: Gammel rock`n roll og blues.

Hva gjør deg glad?: Positive mennesker, lukten som er i lufta etter ett regnskyll, og være på tur i Danmark.

Hvor vil du helst tilbringe ferien din?: Stedet er ikke så viktig, det er menneskene jeg er med som gjør ferien bra.

Funfact: Jeg har kallenavnet til min samboer tatovert på en tå. Og jeg er redd for å klatre i stiger, men har ikke høydeskrekk.

 

Annet: Det du ser er det du får 😉