LOs Regionale Ungdomskonferanse!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Gled deg til LOs regionale ungdomskonferanse!

Nå er påmeldingen til LOs regionale ungdomskonferanse i 2024 åpnet.

Dato: 6-7. april

Sted: Quality Hotell Sarpsborg

Program: kommer snart 

Lidenskap og samhold i fokus

I Østfold håper vi engasjementet  øke når likesinnede ungdommer samles for å dele verdier og bygge sterke relasjoner. Konferansen setter samhold i høysetet og skaper et inspirerende fellesskap.

Inspirerende foredrag og interaktive workshops

Med spennende foredragsholdere og deltakere med varierte erfaringer, blir konferansen et fint sted for ideer og engasjement. Deltakerne oppfordres til å vekke sin indre kreativitet for å forme fremtiden.

Lær og utvikle deg selv

Konferansen fungerer som en kunnskapsbank der ungdom kan delta i workshops for å styrke sine kunnskap om arbeidslivet Den kunnskapen som de tar med seg, vil være et verdifullt verktøy i møte med fremtidige utfordringer i arbeidslivet.

Bygg broer, ikke vegger

Samarbeid er nøkkelen til endring, og konferansen oppmuntrer til å bygge broer mellom deltakerne. Etablere forbindelser, knytte bånd og skape et sterkt nettverk blir en viktig del av opplevelsen.

Praktisk informasjon: Gratis mat og overnatting

Deltakere trenger ikke bekymre seg for mat og overnatting, da dette er inkludert i arrangementet. For de som jobber den helgen, er det også mulig å søke om tapt arbeidsfortjeneste gjennom sitt forbund.

Bli med og form fremtiden!

Bli med på LOs regionale ungdomskonferanse 2024. Dette er øyeblikket hvor ungdom kommer sammen for å sette sitt preg på fremtiden av arbeidslivet!

Yellow Modern Game Button Twitch Panel (3).png

Trykk her for å komme til Facebook arrangement.

Kontakt

Ummu Aylin Çukurova

Telefon: +47 91 12 75 54

E-post: uac@lo.no