kalenderfunksjon og ny brosjyre

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

LO Østfold introduserer brukervennlig kalenderfunksjon og ny brosjyre!

Vi tar et stort skritt mot økt tilgjengelighet og informasjonsdeling ved å lansere en ny kalenderfunksjon, tilgjengelig for alle fagforeningskamerater og medlemmer . Denne funksjonen vil gi en praktisk og enkel måte å holde seg oppdatert på kommende arrangementer og viktige datoer knyttet til LO Østfold.

Denne initiativet er et svar på fagforeningskamerater og medlemmer behov for bedre organisering og tilgjengelighet av informasjon. Ved å tilby enkel kalender løsning som er lett tilgjengelig via nettleser, ønsker vi å forenkle hverdag og styrke engasjementet innenfor fagforeningsarbeidet.

Skjermbilde 2024-03-15 100435.png

I tillegg til den nye kalenderfunksjonen har vi også en ny brosjyre som gir grundig innsikt i LO Østfolds arbeid og verdier. Brosjyren er utformet for å gi en forståelse av LO Østfold og dens rolle i samfunnet, samt hvordan fagforeningskamerater og medlemmer kan komme i kontakt med våre ansatte.

Skjermbilde 2024-03-15 101329.png
Trykk på bilde for å komme til den nye brosjyren.

Vi tror dette er viktige verktøy som vil bidra til å styrke samholdet og engasjementet blant fagforeningskamerater og medlemmer i LO Østfold.

Kontakt

Ummu Aylin Çukurova

Faglig ungdomssekretær

Telefon: +47 91 12 75 54

E-post: uac@lo.no

LO Østfolds nye brosjyre (3 MB)