Bli Med på LOs Sommerpatrulje og Gjør en Forskjell i Østfold!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Bli med på LOs sommerpatrulje og gjør en forskjell i Østfold!

Det er mange unge som har planer om å skaffe seg en sommerjobb for å tjene litt ekstra penger i sommer. Da er det viktig å kjenne sine rettigheter. Ved å melde seg på LOs sommerpatrulje kan du hjelpe de unge, med å få kjennskap til sine rettigheter. Under møte vil du også få kartlagt hvordan unge arbeidstakere i Østfold har det ute i jobb. I forkant vil du få opplæring slik at du blir rustet til å besvare spørsmål og står klar til å hjelpe de unge!

Hva er LOs sommerpatrulje?

I 40 år har LOs sommerpatrulje i Østfold vært på veien for å sikre at unge arbeidstakere har det trygt og rettferdig på jobb. Vi vet at det ikke alltid er enkelt å stå opp for sine rettigheter, spesielt når du er ny i arbeidslivet. Derfor reiser over 400 dedikerte LO-ungdommer rundt i hele Norge for å sjekke at alt er i orden på din arbeidsplass. Les mer om LOs Sommerpatrulje her.

Hvorfor er det viktig?

Har du vært ny i arbeidslivet? Du lurte kanskje da på om du hadde krav på en arbeidskontrakt, eller om lønnen din faktisk matchet det dere hadde avtalt? Kanskje har du til og med opplevd at sjefen din ikke var helt hyggelig mot deg. Dette er dessverre realiteten for mange unge arbeidstakere. LOs sommerpatrulje er her for å sørge for at unge får informasjon om det dem har krav på og veiledning til hjelp om dem ønsker det!

Hvordan kan jeg melde meg på LOs sommerpatrulje?

For å bli med på LOs sommerpatrulje må du være medlem av et LO-forbund. Er du ikke medlem? Meld deg inn her. Hvis du er medlem, kan du melde deg på LOs sommerpatrulje her.

Hvordan kan jeg som arbeidstaker få tips eller hjelp forkant av LOs Sommerpatrulje?

Om du trenger hjelp kontakt din tillitsvalgte på arbeidsplassen eller i ditt forbund. Du kan finne kontaktinformasjonen her. LOs sommerpatruljetelefonen åpner 15. mai, og du kan nå oss på telefonnummeret 416 16 666 eller via e-post til sommerpatruljen@lo.no. Enten du har spørsmål om dine rettigheter, trenger hjelp med en vanskelig situasjon på jobben, eller bare vil forsikre deg om at alt er i orden, er vi her for deg!

Hvordan kan jeg tipse om en bedrift patruljen skal besøke?

Du kan tipse oss anonymt ved å fyll ut tips-skjemaet til LO Østfold.

LO er din største støttespiller!

LO er Norges største arbeidstakerorganisasjon med over 1 million medlemmer. Sammen er vi en kraftfull stemme for arbeidstakere. Bli med på LOs sommerpatrulje, og vær med på å sikre at alle unge arbeidstakere får den behandlingen de fortjener! La oss sammen gjøre sommerjobben til de unge til en positiv opplevelse – bli med på LOs sommerpatrulje 2024 og gjør en forskjell i Østfold!

Kontakt

Ummu Aylin Çukurova

Faglig ungdomssekretær

Telefon: +47 91 12 75 54

E-post: uac@lo.no