Kalender

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kalender

LOs studentsamling

Årets samling avholdes på Scandic Nidelven i Trondheim 22.-24. september.

LO uka

Under LO uka samles flere LO forbund og avholder kurs for sine tillitsvalgte i tillegg til at det er fellestemaer i løpet av dagen hvor alle samles.

LOs utdanningskonferanse

LO arrangerer den tradisjonelle utdanningskonferansen på Sørmarka fra 28.-29. september 2023. Her vil dere møte tillitsvalgte og ansatte i fagbevegelsen som jobber med utdanningspolitikk fra skole, fagskole og til universitet.

Klimasnuprisen 2023

Frost for innsending av kandidater til Klimasnuprisen i Møre og Romsdal.

Landsmøte Fellesforbundet

Fellesforbundets 9. ordinære landsmøte avholdes i Oslo Kongressenter i Oslo fra og med 20. oktober til og med 25. oktober 2023.

Kurs: Veien til et trygt arbeidsliv

For påmelding send e-post til berit.madsen@lo.no. Det serveres enkel lunsj. Kurset er gratis å delta på. Vi vet at trakassering og seksuell trakassering kan forekomme i arbeidslivet og det folk omgås. Hvor går grensen din?Ansatte har rett på et trygt arbeidsmiljø uten å bli trakassert. Gjennom å jobbe systematisk kan vi sammen sette strek for trakassering på arbeidsplassene. Hva sier loven og hvordan sikre en god prosess i trakasseringsaker? Lær mer på våre kurs. Passer spesielt for tillitsvalgte og verneombud. Innleder: Shorish Azari, seniorrådgiver i Likestillings- og diskrimineringsombudet. Vi gleder oss til å se deg, vel møtt! 🤩 ☎Har du spørsmål eller trenger hjelp med å finne frem, kan du ta kontakt med Berit Madsen på +47 926 65 756.

Frokostmøte med AKAN

I år er det 60 år siden LO og NAF (NHO) etablerte Akan. Jubileet markeres på ulike måter gjennom året. Sammen med NHO Agder arrangerer vi frokostseminar i NHOs lokaler på Kjøita i Kristiansand. Mer informasjon og påmeldingslenke kommer.

LOs luftfartskonferanse, Oslo

Bærekraft. Sikkerhet. Framtidens luftfart. Spørsmålene vi stiller på årets luftfartskonferanse er store og viktige. Velkommen!