Kalender

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kalender

Tukthuslovene, og trusselen mot rettsstaten

Seminaret følger opp prosjektet som professor dr. juris Hans Petter Graver har ledet over flere år – Judges under Stress – hvordan opptrer domstolene når rettstaten blir satt under press, og hvilken lærdom kan vi hente fra disse erfaringene ?

Kompetansebehovet i en urolig verden

Kompetanseforum Østfold inviterer til samling 25. april! Hva tenker Forsvaret om kompetanse og arbeidskraftsbehovet nasjonalt og regionalt fremover? Hvordan samarbeider Høgskolen i Østfold med Kongsberggruppen i dag og hvordan ser de for seg videre samarbeid?

LOfavørkus

LOs regionkontor Oslo og Akerhus i samarbeid med SpareBank 1 Østlandet har gleden av å invitere tillitsvalgte til gratiskurs i våre bank og forsikringsavtaler!

Frokostmøte

Vi markerer verdensdagen for sikkerhet og helse på jobb og inviterer alle LO medlemmer til frokostmøte på Folkets Hus i Molde.

1. mai 2024

Det nærmer seg arbeiderbevegelsens store kampdag! 1. mai 2024 er det LO-leder Peggy Hessen Følsvik som er hovedtaler på Youngstorget i Oslo.

1.mai i Møre og Romsdal

Det avholdes 1.mai arrangement i fylket. Denne siden oppdateres fortløpende når vi får informasjon om arrangement fra lokalorganisasjonene.