Representanter til kongressen

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
F.v. Ravinthrakumar Suntharalingam, FLT, Peggy Hessen Følsvik, Lo leder, Cecilie Therese Lund, HK

Representanter til LO kongressen

16.-17.februar arrangerte LO i Møre og Romsdal regionkonferanse. På programmet sto valg av representanter til LO kongressen 2022. Her kan du bli litt bedre kjent med våre representanter.

Ravinthrakumar Suntharalingam 62 år og gift.

Ravinthrakumar er kjent som Kumar. Til daglig jobber han på Vard Søviknes hvor han er fagansvarlig på sveis. Deres hovedarbeidsoppgaver er å bygge båter. 

Kumar er en aktiv mann som vier mye av fritiden sin til fagforeningsarbeid. Han er hovedtillitsvalgt på Vard Søviknes, avdelingsleder 109 Haram FLT, leder LO i Ålesund og omegn, styremedlem i LOfavør komiteen i Møre og Romsdal og han sitter i brukerråd utvalget i NAV.

Kumar gleder seg til å ta opp saker som er viktig for Møre og Romsdal på LO kongressen og brenner for rettferdighet for alle 

 

Cecilie Therese Lund, 29 år, tre barn i alderen 6 og 10 år, kjæreste.

Cecilie har for tiden 80% utdanningspermisjon fra Eurospar Ålesund. Hun studerer Internasjonal markedsføring ved NTNU i Ålesund. I tillegg tar hun emnet "prosjektledelse" hos HVL, via Addisco. Hun har også en deltidsjobb på Hunkemöller og har nylig fått deltidsjobb med Mørenot, hvor hun skal jobbe med markedsføring og SoMe. 

I tillegg til skole, jobb og familie er Cecilie veldig aktiv i fagforeningsarbeidet. Hun er ungdomsrepresentant i avdelingsstyret til HK, vararepresentant til regionstyret til HK, styremedlem i ungdomsutvalget til LO i Ålesund og omegn, leder for ungdomsutvalget til LO Møre og Romsdal. 

Cecilie gleder seg til å utfordre seg selv med å gå på talerstolen under LO kongressen og snakke Møre og Romsdals sak. I tillegg gleder hun seg til nye bekjentskap og ikke minst dra hjem med en stor og viktig erfaring i ryggsekken.