Vel overstått konferanse om organisering

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Nå skal det organiseres!

Å organisere nye medlemmer er noe av det viktigste vi gjør i organisasjonen. Sammen blir vi sterkere. I regi av serviceprosjektet ble det avholdt dagskonferanse om organisering for å inspirere til økt innsats på verving på Hamar den 25. august.

Tillitsvalgte fra Fellesforbundet, Norsk Arbeidsmandsforbund, Handel og Kontor og Fagforbundet var samlet på Scandic Hamar 25. august for å inspireres og bevisstgjøres i vervearbeidet. 

Blant temaene som ble snakket om i løpet av dagen var det hvordan man kan overvinne mentale hindringer som hindrer oss i å ta initiativ, hvordan man kan bygge opp en samtale om verving og hvordan kan vi effektivt argumentere. 

Mange av de tillitsvalgte har drevet lenge med organisasjonsarbeid og fikk ny input og motivasjon i arbeidet, mens noen var helt ferske og ble inspirerte til å faktisk prøve å ta de "vanskelige" samtalene om å spørre en kollega. 

Nå gjør vi oss klare for del 2 senere i høst hvor det skal fokuseres mer hvordan bygge opp argumentasjonen i vervesamtalene.