Lisbeth er valgt som nestleder i FO!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Situasjoner fra Lisbeths nesten 4 år i LO Innlandet
De fire siste årene har vært livat i LO Innlandet. Lisbeth bidrar alltid! Takk så langt, Lisbeth.

Lisbeth er valgt som nestleder i FO!

Store gratulasjoner fra kollegaer på kontoret i LO Innlandet! Vi er stolte og veldig glad på dine vegne, og veldig trygge på at FO har valgt en solid og dyktig innlending til sin ledelse.

Kontoret har visst det en stund, at Lisbeth Berntsen Grandalen var foreslått inn i forbundsledelsen i FO. Litt tydeligere gikk det opp for oss at Lisbeth blir borte fra kontoret vårt da valgkomitéen hadde innstilt henne som nestleder og hun ble valgt på landsmøtet i helga.

Attest

Valgkomiteens leder, Einar Ingebrigtsen beskrev Lisbeth som kunnskapsrik, energisk og med gode lederegenskaper og gode evner til å lytte. 

– Hun er en lagbygger som utfordrer andre på en positiv og faktabasert måte, sa Ingebrigtsen til Fontene, FOs fagblad. 

Fra kontoret kunne vi ikke vært mer enig. Lisbeth har vært hos oss i LO Innlandet i snart fire år nå, og hun har både bidratt til å bygge laget og på alle måter bidratt med entusiasme, engasjement og fakta. 

Hva nå?

Da vi spurte hva Lisbeth skal jobbe med i FOs ledelse, så er jo ikke oppgavene fordelt mellom de valgte i ledelsen enda. Men det er åpenbart at hun er opptatt av kontakten mellom ledelsen og fylkesleddene i organisasjonen. Selv har Lisbeth vært fylkesleder i FO Oppland, og vet at dette samspillet er viktig. Med erfaring fra arbeidet på LOs regionkontor, vet vi også at fellesskapet i hele fagbevegelsen er viktig for Lisbeth. 

Lykke til!

Vi gleder oss til å følge Lisbeth i FO og arbeidet som venter i dette viktige vervet. Men vi kommer til å savne det å ha vår dyktige og livate kollega i hverdagen her i Innlandet. Vi minner om at det stadig er kaffe å få på kontorene, både på Gjøvik og Hamar. Hvis du varsler ankomsten i forkant, skal vi skaffe en melkeskvett også.