Fra ord til handling i Innlandets 10 regioner

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Grafisk bilde av person som blåser bobler

Fra ord til handling i Innlandets 10 regioner

Du kan bli med på et møte nær deg! LO åpner det hele, og det blir innledning fra Stortinget. Tillitsvalgte og aktive medlemmer i LO- foreninger eller klubber er velkomne når LO Innlandet inviterer til fagligpolitisk samarbeid i alle Innlandets 10 regioner. Invitasjonen går også ut til våre politiske venner.

Bli med!

Hvis vi faktisk skal gå fra ord til handling, må det bli diskusjoner og en prat om de viktige tinga i regionen. Og kommunen. Vi må ha med både fagforeninger og politikere! Før vi starter, tar vi en matbit, og så skal vi feire LOs 125 års- jubileum med kake!

Meld deg på her 

Program for arrangementet

17.00 Matervering og LOs 125års-kake
17.30 Åpning v/ LO Innlandet
"Sånn vil vil ha det fagligpolitiske samarbeidet i Innlandet" v/ stortingsrepresentant
18.00 Fagligpolitiske saker i vår region
19.30 - Og sånn blir det hos oss. Vis og fortell.
20.00 Oppsummering og avslutning v/ LO Innlandet

Formål

Formålet med initiativet er å bidra til samarbeid om politikk der det er naturlig for medlemmer i LO- forbund og politiske venner i lokalmiljøet.

De fagligpolitiske møtene i Innlandet bygger på det formaliserte samarbeidet mellom LO og Arbeiderpartiet. Alle ledd i LO og AP- organisasjonen skal følge opp sin del.

Møteplan for 10 regioner i Innlandet

Datoer er satt for alle møtene, og til møtene før sommeren er alt klappet og klart.

For de neste møtene er ikke oppmøtested satt, men det er absolutt mulig å melde seg på likevel. Alle påmeldte får e-post med opplysninger om riktig møtelokale.