1. mai i Innlandet 2024

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
1. mai- emblemet med himmel og bjørkeløv i bakgrunn
Årets 1. mai- merke 2024

1.mai i Innlandet 2024

LOs lokalorganisasjoner har 1. mai- markering som en av sine viktigste oppgaver. Noen steder er det tog, andre steder er det tradisjon for frokost. Vi samler programmene for de lokale arrangementene etter hvert som de er klare.

Bli med!

Alle er velkomne til å delta på markeringen av arbeidernes internasjonale kampdag. Møt opp der du bor, ta turen til nabobygda eller møt opp på en av Innlandets byer med de større arrangementene. Innlandet har markeringer som passer for enhver 1. mai- entusiast. 

Finn programmet for 1. mai der du bor

Sterke tradisjoner

1. mai- markeringer finnes i mange varianter. Noen steder er det demonstrasjonstog, taler og appeller fra både sentralt og lokalt. Andre steder er det frokost og minnemarkeringer. Gudstjenester og torgmøter hører også med. I Innlandet har vi sterke 1. mai- tradisjoner, og hvert sted har over år funnet sin form. 

Ulike aktører

LO samarbeider med forskjellige lokale aktører om 1. mai- markeringen på de ulike stedene. Det er politiske venner, og det er organisatoriske familiemedlemmer som gir sine bidrag i arrangementet som er utrolig viktig for alle oss som er opptatt av faglige rettigheter og samfunnsutvikling i riktig retning.