Vi har fått ny medarbeider

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Bli kjent med vår nye medarbeider, Roar!

Vi har fått en ny prosjektmedarbeider med på laget som skal jobbe med et nytt Serviceprosjekt som vi starter opp. Bli bedre kjent med han her.

Lang fartstid i bevegelsen

 

Roars første erfaring med fagbevegelsen var da han ble valgt som tillitsvalgt på arbeidsplassen Coop Prix på Tveit i Kristiansand.

 

-Det var etter at jeg ble valgt som tillitsvalgt at jeg virkelig ble engasjert og så viktigheten i å stå sammen, forteller Roar.

 

Siden den gang har det blitt flere verv.

 

-Jeg har opptil flere verv i forbundet HK (Handel og Kontor), blant annet som nestleder i ungdomsutvalget i Agder og Rogaland, og i 2021 ble jeg valgt til leder i HK Kristiansand og Mandals stedsutvalg.

 

Denne erfaringen tror Roar kommer godt med når han nå skal ut på arbeidsplasser og opplyse om fagbevegelsen.

 

-Hele motivasjonen for å søke på denne stillingen jeg nå har fått, kommer jo som en følge av engasjementet mitt. Rettighetene vi opplever å ha i arbeidslivet i dag må beskyttes, slik at de ikke blir tatt fra oss. At jeg skal få være en del av arbeidet med å fortsette styrkingen av rettighetene til arbeidere, er det som driver meg, sier en engasjert Roar.

 

Startet tidlig i arbeidslivet

 

Roar kommer opprinnelig fra Vågsbygd, men flyttet tidlig ut til Tveit sammen med familien. Her vokste han opp på et småbruk.

 

-Min første jobb var å selge bringebær, som vi dyrket hjemme på småbruket. Dette førte til butikkjobben jeg senere hadde på Coop Prix.

 

Studiene førte Roar til Bergen for en periode, før han så flyttet hjem igjen til Sørlandet.

 

-Jeg dro til Bergen for å studere markedsføringsledelse, og så var jeg så heldig å få være med på en lederaspirantutdanning internt i Coop på BI, som jeg ble ferdig med nå i sommer, forteller Roar entusiastisk.

 

Det er ikke bare arbeid og verv som opptar tiden til Roar. Også på fritiden er han en aktiv mann.

 

-På fritiden er jeg veldig glad i å være sammen med familie og venner. Interessene mine er veldig varierte, og jeg liker å holde meg aktiv både fysisk og mentalt. Jeg trener regelmessig, og er spesielt glad i å jogge. Så driver jeg også på med aksjer og selvutvikling.

 

Og den nye jobben han nå skal utføre i LO, gleder han seg til å komme i gang med:

 

-Jeg er klar for nye utfordringer!

Kontakt