LO Student lanserer karriereportal

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Ung kvinne som ser mot kamera i en travel gate. Foto.
Foto: LO/Geir Anders Rybakken Ørslien

LO Student lanserer karriereportal

Vi er glade for å kunne tilby våre studentmedlemmer enda flere og bedre medlemsfordeler. Tjenesten er helt gratis for deg som er studentmedlem.

Portalen er en medlemstjeneste som skal hjelpe deg å sikre drømmejobben etter utdanningen eller skaffe deg en ekstra inntekt mens du studer er. 

Den inneholder bl.a.:

 • CV-bygger
  Lag din egen digitale CV! Avhengig av søknadsprosess kan den vedlegges som PDF-fil, lastes opp eller printes. CV-en kan redigeres etter behov og stilling så lenge du er LO-medlem.

 • Hvordan skrive et søknadsbrev
  Skill deg ut fra mengden! Lær knepene om hvordan du skriver et konsist og profesjonelt søknadsbrev.

 • Interaktiv intervjutrening
  Skaff deg et forsprang! Du får testet deg med fire ofte-stilte spørsmål og fem anerkjente STARfortellinger. Så er du bedre forberedt til jobbintervjuet.

 • Intervjuguide
  Gled deg til intervjuet! Skjerp sansene med ytterligere 13 intervjuspørsmål og forslag til hvordan du kan svare. Og en gjennomgang av STAR-spørsmålene fra treningsøkten din.

 • Artikler om karriereveiledning

 • Tilgang til skreddersydde jobbsøketjenester
  Presenter deg på aller beste måte! CVGuru er markedsledende på skreddersydde produkter. En profesjonell skribent hjelper deg med å spisse CV-en, søknadsbrevet og din LinkedIn-profil, også på engelsk. Du får 20 % rabatt som studentmedlem i et LO-forbund.

Innlogging er ditt mobilnummer og kupongkoden: LO-student

Kontakt