LO Student

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

LO Student

Unge mennesker som sitter på en benk utendørs og smiler. Foto.

Bli en del av Norges sterkeste lag

Å bli studentmedlem i et LO-forbund er et av de smarteste valgene du gjør i studietiden. Sammen får vi høyere lønn, knallgode medlemsfordeler og en tryggere studiehverdag. Det koster kun 250,- i semesteret!

Bli medlem nå

Dette får du som studentmedlem i LO

Støtte i deltidsjobben

Jobber du deltid? Uavhengig av hvilket LO-forbund du er studentmedlem i får du hjelp til å forhandle lønn, eller støtte dersom du opplever en vanskelig situasjon på jobb.

Faglig og sosialt fellesskap

Medlemmer får tilgang til LO-studentenes aktiviteter på ditt studiested. Du kan delta på kurs og spennende foredrag, dra på bedriftsbesøk og møte nye venner som skal samme vei som deg.

Blant Norges beste fordeler

Norges beste innboforsikring inkludert, kanskje Norges beste boliglånsrente, bedre BSU-vilkår og rabatter på alt fra strømmetjenester til hotell. Trenger vi si mer?

Stipender og studiestøtte etter utdanning

Nå skal du nyte studietiden, men etterpå venter et langt arbeidsliv som er i stadig endring. Som LO-medlem kan du søke om studiestøtte for å holde deg oppdatert og aktuell.

Det er penger å spare på å bli studentmedlem i et LO-forbund

Det er mange fordeler med å bli studentmedlem i et LO-forbund. At du kan spare mye penger, er en av dem. Klikk deg videre for å se eksempel på et regnestykke bak et medlemskap.

Se hva du kan spare her

Nyheter om LO Student