Landsorganisasjonen i Norge

Utdanning
Foto: Trond Isaksen

LOs utdanningskonferanse 2017

Den 28-29. september kan du kanskje møte ny kunnskapsminister på Sørmarka. Meld deg på LOs utdanningskonferanse 2017 nå!

Den 28-29. september kan du kanskje møte ny kunnskapsminister på Sørmarka! LOs utdanningskonferanse samler alle som har interesse for utdanning- og kompetansepolitikk.

MELD DEG PÅ HER!

Helt sikkert er det at du møter nestleder i Arbeiderpartiet Hadia Tajik, direktør for Kompetanse Norge Gina Lund og Mette Nord, forbundsleder i Fagforbundet og mange, mange fler. I år har vi gleden av å invitere til mini-konsert med ingen ringere enn Lars Klevstrand!

Det er større forståelse for de utdannings- og kompetansepolitiske utfordringene enn på lenge. Det er enighet om at den norske arbeidslivsmodellen et er viktig for kompetanse, og at den må styrkes. Men hvordan komme fra ord til handling? 

Et arbeidsliv i rask endring stiller endrede krav til utdanningsinstitusjonene. Greier universitets- høyskole- og fagskolesektoren å henge med? Bli med å diskuter hvordan vi styrke forebyggingsarbeidet i grunnskolen og om vi er i ferd med å få til et yrkesfagløft. 

Og ikke minst - hva kan fagbevegelsen selv bidra med for at den nye given i kompetansepolitikken skal bli mer enn tomme ord? 

Åpen påmelding fram til 1. september. Det er et begrenset antall rom – så meld deg på nå!

 

Flere aktuelle saker

Se alle artikler