Landsorganisasjonen i Norge

LOs student- og ungdomskonferanse

-
Sørmarka kurs- og konferansesenter

31.mars-2. april 2017 arrangeres LOs student- og ungdomskonferanse på Sørmarka kurs- og konferansesenter. Temaet for årets konferanse er høstens stortingsvalg.

Det hele sparkes i gang av LO-sekretær, og leder av LOs sentrale ungdomsutvalg Are Tomasgard. Hvordan vurderer LOs ledelse den politiske situasjonen? Spørsmål og debatt!

På konferansens andre dag innleder Trond Giske, nestleder i Arbeiderpartiet om hvordan Arbeiderpartiet skal sikre valgseieren.

Månedene fram mot høsten vil preges av stortingsvalget, men vi løfter også blikket. Journalist i Dagbladet Marie Simonsen innleder til debatt om politiske verdier. Hva er det? Og hvorfor er politiske verdier viktige?

Det blir debatt med ungdomspolitikere, kulturelle innslag, festmiddag og mye mye mer! Velkommen til en hyggelig helg med engasjement og faglig påfyll!

LO dekker reise og opphold for to deltakere fra hvert fylke (dette skal avklares med LOs faglige ungdomssekretær i fylket). Tapt arbeidsfortjeneste dekkes av ditt forbund. Mer informasjon om fellestransport og overnatting finnes i påmeldingsskjemaet.

Konferanseprogram (med forbehold om endringer)

Påmeldingsfrist 15. mars.

Meld deg på her 

Konferansens Facebook-arrangement 

Se alle artikler