Totalberedskap i Norge: Vi er løsninga!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Totalberedskap i Norge: Vi er løsninga!

De siste årene har vi opplevd at alvorlige kriser kan ramme. 22. juli-angrepet sjokkerte en hel nasjon. Koronapandemien satte hele samfunnet i unntakstilstand, med store konsekvenser for jobben, for sårbare grupper og for hverdagsliv. Russlands angrep på Ukraina kom overraskende på mange.

Er vi klare for neste krise? Ingen vet hva som venter rundt neste sving, men vi vet at flere kriser er mer sannsynlige enn før – klimarelaterte naturhendelser, nye globale helsekriser – samtidig som en alvorlig sikkerhetspolitisk situasjon blant annet stiller energipolitikken i et helt annet lys.

- Arrangementet strømmes direkte på Facebook

Det norske samfunnet har et godt utgangspunkt for totalberedskap. Vi stoler på hverandre, og vi stiller opp når det kniper – for naboen, arbeidskollegaen, for bygda, og for landet. Vi har en sterk offentlig sektor med tillit i befolkningen.

Trygghet i hverdag og i krise er myndighetenes viktigste oppgave. På dette møtet diskuterer vi hva som funker og hva som kan bli bedre. Du får perspektivene fra de ansatte i beredskapen vår, fra de som har taklet krisene vi har stått i, fra de som skal håndtere det som kommer.

Arrangør
LO Norge, Fellesforbundet, Fagforbundet, NTL, Industri Energi, NOF, FO

Sted
Clarion Hotel Tyholmen
Sal A og B

 

Kontakt

Kalender