LOs utdanningskonferanse 2020 gjennomføres digitalt med tema kompetanse - miljø og ulikhet

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

LOs utdanningskonferanse 2020 gjennomføres digitalt med tema kompetanse - miljø og ulikhet

Vi gleder oss til årets store utdanningskonferanse med fokus på kompetanse, ulikhet og klima. Vi ser frem til spennende innledninger og ber deg om å sette av datoen. Påmelding starter 22. september.

Temaet på årets konferanse er kompetanse, ulikhet og grønt skifte. Hvilken sammenheng er det mellom områdene? Hvilke konsekvenser får økende ulikhet og klimaforstyrrelser for hva vi bør gjøre i utdannings- og kompetansepolitikken? Hva betyr dette for tillitsvalgtes arbeid på den enkelte arbeidsplass? Og for oss som fagbevegelse? Hvordan kan politikkområdene spille på lag?

Vi er midt inne i en kompetansereform. Arbeidslivsdrevne bransjeprogram skal være motoren. Det er store forventninger til hva vi som fagbevegelse kan bidra med. Økt ulikhet og klimaforstyrrelser har samtidig vokst fram som to av våre viktigste samfunnsutfordringer.

I konferansen medvirker blant annet Forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim, Rektor ved Universitetet i Bergen Dag Rune Olsen, Nestleder i Norsk Studentorganisasjon Felipe F. Garcia, forsker Anna Hagen fra Fafo og direktør Sveinung Skule fra Kompetanse Norge.

Fra LO-familien treffer du førstesekretær Julie Lødrup og LO-sekretær Trude Tinnlund sammen med forbundsledere og tillitsvalgte fra forbundene, og studieleder Grete Haaland, OsloMet. I debattene stiller Torstein Tvedt Solberg fra Arbeiderpartiet og Mathilde Tybring-Gjedde fra Høyre.

  • Du kan delta aktivt i konferansen med å stille spørsmål og kommentere debattene i nettprat. 
  • Du kan besøke spennende utstillere.
  • Du kan mingle digitalt og bli kjent med andre som har samme interesser som deg.
  • Du kan delta i konferansen inntil 14 dager etter arrangementet hvis du ikke fikk med alle innslagene.

Program

Kl. 11:00 - Fellestransport fra LO, Folkets Hus, Youngstorget.

Kontakt

Kalender