LOs student- og ungdomskonferanse

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

LOs student- og ungdomskonferanse

14. til 16. april avholdes LOs student- og ungdomskonferanse.

Har du lyst til å bli kjent med mange likesinnede unge LO-medlemmer fra ulike forbund og bransjer? Vil du bli inspirert til å drive faglig ungdomsarbeid eller har du rett og slett bare lyst til å være med på en gøyal og spennende konferanse?

Da må du melde deg på LOs student og ungdomskonferanse!

Det er mye som beveger seg i verden. Forskjellene øker og klimakrisen truer i horisonten og derfor er fagbevegelsen mer relevant enn noen sinne. Derfor skal vi diskutere, og forme nye tanker, om hvordan vi sammen skal bygge en sterkere arbeiderbevegelse. Du vil som deltaker derfor få god skolering i tillitsvalgtrollen.

Vi vil få med oss spennende innledere som skal snakke om alt fra det grønne skiftet til sosial dumping. I tillegg til dette skal vi finne ut hvor veien går videre for det norske sosialdemokratiet, og vi skal høre hvilke planer ungdomspartiene har for fremtidens arbeidsliv og velferdsstat.

Det vil selvfølgelig også skal bruke god tid på å bli kjent da det blir underholdning på både fredag og lørdag.

Vi gleder oss!

Praktisk info

LO dekker reise og opphold for to deltakere fra ungdomsutvalgene i hvert fylke (før sammenslåing), samt alle styremedlemmer i LO-studentene i regionen.

Øvrige deltakere må avklare deltakelse med sitt forbund i forkant av konferansen, da det er forbundene som dekker reise og opphold.

Tapt arbeidsfortjeneste dekkes ikke av LO. 

I løpet av samlingen vil det være aktivitet ute. Derfor bør du ta med gode sko og klær.

Det vil være kostymefest på lørdagen. Kle deg ut som noe som deler forbokstaven til navnet ditt.

Kalender