Kommunalkonferansen 2020

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Årets Kommunalkonferanse er gratis og på nett – live fra Riksscenen i Oslo onsdag 4. november

LO Kommune inviterer alle medlemmer, tillitsvalgte og ansatte i forbundene til en nyskapende og engasjerende digital opplevelse.

Meld deg på nå til et av årets digitale høydepunkter!

Fysiker og programleder Selda Ekiz og journalist og forfatter Erik Aasheim leder årets digitale konferanse. Jonas Gahr Støre, Audun Lysbakken, Trygve Slagsvold Vedum, Bjørnar Moxnes og Une Bastholm er klare for debatt om klima, sikkerhet og beredskap.

Kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup kommer også - sammen med en rekke andre spennende politikere, samfunnsdebattanter, kunstnere og artister. For oversikt over bekreftede bidragsytere, se her: www.kommunal.no/innledere

Oppdatert program finner du her: www.kommunal.no/program  

Tillit til fellesskapet

Årets konferanse har fått tittelen "Tillit til fellesskapet i et nytt tiår». I år ønsker konferansen å se fremover. Et kjennetegn ved Norge er fellesskap. Fellesskap bygger på tillit til hverandre og til samfunnet. Den norske modellen er bygd på nettopp dette. Gjennom koronakrisen har vi sett hvor avhengige vi er av tillit til hverandre og resten av samfunnet. Samtidig står vi overfor store klimautfordringer. Da spiller sikkerhet og beredskap en viktig rolle. Hvor god er egentlig beredskapen i Norge? Har vi det som skal til for å løse morgendagens utfordringer? Vil tillit til fellesskapet fortsatt være et kjennetegn ved det norske samfunnet i åra framover? Alt dette og litt til søker vi svar på under årets Kommunal!

Påmelding og deltakelse

• Påmelding er gratis

• Påmeldingsfrist: Tirsdag 3. november.

• Konferansen passordbeskyttes. Det er derfor viktig å melde seg på før påmeldingsfristen for å få tilgang. Passord sendes alle påmeldte deltakere i god tid før konferansestart.

• Konferansen direktesendes på www.kommunal.no onsdag 4. november fra kl. 10.00 - 15.10. Du kan se konferansen via PC, nettbrett eller mobil. Du kan selv velge hvor mye du vil se av konferansen – alt eller noe.

•  Sendingen vil ligge ute på www.kommunal.no til og med søndag 8. november, slik at de som ikke har mulighet til å se direktesendingen, kan gå inn i ettertid.

Meld deg på her!

Kalender