Frokostmøte: Framtidens arbeidsliv – fast eller ufrivillig selvstendig?

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Et bud som bærer en rød termobag for matlevering. Bygate.  Kveld.
Foto: AdobeStock

Frokostmøte: Framtidens arbeidsliv – fast eller ufrivillig selvstendig?

Fougner-utvalget har avgitt sin innstilling og gått inn for å styrke arbeidstakernes rettigheter. Men vil arbeidstakerne merke endringene?

 

Endelig har vi anledning til å møtes og diskutere. Se hverandre, ta en kopp kaffe og spise frokost. Velkommen til frokostmøte på Youngstorget. Debatten vil også bli strømmet på LOs facebook-side og her på LOs nettside.

Fougner-utvalget har avgitt sin innstilling og gått inn for å styrke arbeidstakernes rettigheter. Men vil arbeidstakerne merke endringene? Er vi kommet dit at de ansatte får bedre og mer treffsikre rettigheter, men arbeidsgivere vil ha en begrenset mulighet til å organisere seg bort fra arbeidsgiveransvaret? Er innstillingen tilpasset ny tid og nye teknologiske løsninger? Vi tar debatten.

Program:

08:30 Velkommen ved Kjetil Staalesen
08:35 Fougner-utvalgets innstilling ved Andreas van den Heuvel fra LOs juridiske avdeling
08:50 Hva betyr innstillingen for våre medlemmer? Vi møter vanlige arbeidsfolk fra omsorgsbransjen, app-økonomien/budbransjen og en oppsagt pilot.
09:10 Framtidens arbeidsliv ved Trude Tinnlund (LO), Margrethe Meder (NHO) og Trine Lise Sundnes (stortingsrepresentant, Ap). Ledet av Kjetil Staalesen
09:30 Avslutning

Kontakt

Kalender