LOs julekonsert for medlemmer

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

LOs julekonsert

Alle LO-medlemmer er invitert til eksklusiv konsert mandag 21. desember kl. 18.00.

LOs julekonsert ble sendt 21. desember 2020.  Konserten er ikke lenger tilgjengelig.

Ikke LO-medlem? Du er hjertelig velkommen til å melde deg inn i et av våre forbund. Si ja til tryggheten i det største fellesskapet for arbeidstakere i Norge!

LO-leder Hans-Christian Gabrielsen ønsker velkommen til konserten. Vi får også noen korte hilsener fra medlemmer og tillitsvalgte fra flere forbund, og fra Norsk Folkehjelp.

I konserten kan vi glede oss til Knut Anders Sørum, Nosizve og Silya & The Bad Santas! Tre ulike artister og uttrykk, som sammen skal ta oss med inn i det sarte og melodiske og det rytmiske og røffe. Vi får en helt eksklusiv duett med Knut Anders og Nosizve, og i Silya & The Bad Santas har blåserekka pusset messingen og gir full gass!

Konserten vil være tilgjengelig her ut 2020, hvis du skulle ønske å se og høre den igjen.

Artistene

Silya Nymoen

Silya Nymoen er sanger, låtskriver, danser, skuespiller og turnerer med «Silya & The Sailors». Silya & The Bad Santas hadde sitt første juleshow i 2017 og plata «Happy Holidaze» kom ut i 2019. Silya har etter hvert fått et stort og engasjert publikum i Norge. I denne konserten får vi høre et knippe låter fra Happy Holidaze, som Dagbladet i fjor kalte «årets tøffeste norske juleplate».

Knut Anders Sørum

Knut Anders Sørum er musiker og sanger fra Østre Toten. Kjent Prøysen-tolker og for sin "soul på totning" knytta til albumet Ting flyt fra 2013. Knut Anders er en kjær artist for mange, i kveld får vi høre en Prøysen-tolkning, selvfølgelig, og eget materiale.

Nosizwe

Nosizwe Lise Baqwa er musiker og multikunster. Hun lanserte sitt debutalbum, "In Fragments", i 2016. I høst var det premiere på hennes forestilling Mor av en nasjon som er en dypt personlig og politisk generasjonsfortelling. I kveld får vi blant annet høre en versjon av låta Dunno som ble lansert tidligere i år.

Foto: Agnete Brun (Silya), Moe Chakiri (Nosizwe)

 

Kalender