Vi gratulerer partiene i Viken med ny flertallsplattform

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Vi gratulerer partiene i Viken med ny flertallsplattform

Den politiske flertallsplattformen i Viken fylkeskommune er ferdig.

For LO er det en glede å se at alt det gode arbeidet som er lagt ned resulterer i en god plattform med utgangspunkt om samarbeid, fremskritt og viktige løsninger som står LO og rødgrønn side nært.

 

I plattformen er det mye bra LO vil trekke frem. Fokuset på samarbeidet som skal videreføres mellom fylkeskommunen og partene i arbeidslivet er spesielt en av de. Gjennom et fokus på dette vil det nesten ikke være grenser for hva vi kan få til i det nye fylket i kommende år.

 

Videre er det lagt vekt på at hele fylket skal *være like viktig" for et stort og forskjellig fylke som Viken vil dette være essensielt for både "by og land". Herunder heier vi på at samferdsel i hele fylket skal prioriteres samtidig som et godt og balansert miljøperspektiv ivaretas.
Alt dette vil gjøre det mulig med flere, gode og grønne arbeidsplasser i fylket.

 

Denne plattformen legger til rette for næring, et seriøst arbeidsliv og gode liv,  inn i dette gode arbeidet med alle muligheter for suksess gjennom godt etablerte samarbeidsarenaer i Viken fylke og LO.

 

Vi gratulerer flertallet i fylkeskommunen med en godt gjennomarbeidet plattform og ser frem til et fantastisk samarbeid i tiden fremover.