Vel gjennomført årsmøte i LO i Fredrikstad

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Vel gjennomført årsmøte i LO Fredrikstad

Den 20. April fikk LO i Fredrikstad gjennomført sitt årsmøte på teams, selv om det ikke var helt slik de ønsket å gjennomføre det.  – Vi fikk det utsatt til i dag, men dessverre får vi ikke utsatt det noe lenger, Sier LO leder Vidar Schei i sin åpning.

LO leder i Fredrikstad, Vidar Schei åpnet årsmøte med noen ord og et minutt stilhet for de avdøde og for vår Hans – Christian Gabrielsen.

 

Så ble dagsorden gått igjennom og valg av dirigent og sekretær ble tatt, de var klare instrukser fra leder og dirigent om hvordan man skulle tegne seg til talerlisten og hvordan et digitalt årsmøte skulle bli gjennomført.

 

: Årsmøtehefte til LO i Fredrikstad.
Årsmøtehefte til LO i Fredrikstad.

 

Styremedlem Martin Alexandersen ble valgt som dirigent og dirigerte oss gjennom hele møte i samarbeid med sekretær Annett Helén Evensen, som hadde kontroll på de 30 stemmeberettiget og valgene som ble tatt.

 

Kasserer Nils Are Magerøy gikk gjennom regnskap og budsjett for 2021.

– LO i Fredrikstad har gått i overskudd i år, siden det ikke har fått gjennomført fysiske konferanser som tidligere år, sier kasserer. 

 

Marius Aleksander Andersen i valgkomiteen gikk gjennom valgkomiteens innstilling på kandidater i styre og utvalg. Alle forslagene ble godkjent av de stemmeberettiget og ble klappet inn i sine nye verv.

– Det har blitt gjort en strålende jobb, Sier nestleder Grethe Berntsen

 

LO Viken Oslo ønsker alle nyvalgte i styret velkommen. 

 

 

Kontakt