Ukas tillitsvalgt

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Bilde av Trine Elisabeth Skaug Martinsen.
Bilde av Trine Elisabeth Skaug Martinsen.

Ukas tillitsvalgt

Den sjette vi presenterer som ukas tillitsvalgt er Trine Elisabeth Skaug Martinsen. Hun er nestleder i Østfold Handel og Kontor.

Navn: Trine Elisabeth Skaug Martinsen

Fagforening: Handel og kontor

Tillitsverv / rolle: Nestleder i Østfold Handel og Kontor

Litt om deg selv (bakgrunn, familie, privat):
37 år, gift, to pelsbarn. Ekte fredrikstadjente, men havner snart på Greåker. Er utdannet massasjeterapeut, jobber i Gullfunn i Østfoldhallen og i tillegg er jeg seremonileder for Humanistforbundet. 

Hvilken sak er viktig for deg som tillitsvalgt nå? 
Jeg er veldig spent på utfallet av Alerissaken som nå pågår. Også syns jeg det er positivt at folket har begynt å se hva slags regjering vi har, noe som forhåpentligvis fører til et skifte ved neste Stortingsvalg. Men først skal vi ruste til lokalvalg, og siden jeg også er politisk engasjert vil jeg jo også ha et Rødgrønt Fredrikstad!

Hva er ditt beste fagforeningsminne? 
Landsmøtet i 2016. Dette var mitt første landsmøte, og jeg hadde ikke forventet at fem så slitsomme dager kunne være så givende!

Hva motiverer deg som tillitsvalgt?
Det kan være flere ting, men jeg blir alltid ekstra glad når jeg ser det finnes engasjert og fornuftig ungdom der ute som skjønner viktigheten av å være organiserte og aktive medlemmer. 

Hva gjør du helst når du har fri?
Jeg er usedvanlig lat når jeg først har helt fri, men tilbringer da gjerne noen timer på kjøkkenet. En lengre utflukt med hund blir det gjerne også.

Har du et motto som du ønsker å dele med oss?
Vær takknemlig for det du har – særlig hvis du er frisk!