TTT: NTL, Arbeidstilsynet og FHI

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

TTT: NTL, Arbeidstilsynet og FHI

Vi inviterer fremover til TillitsvalgtsTreff på Teams omtrent en gang i uken, eller ved behov. Neste møte er tirsdag 2. mars kl. 12.00-13.00 med innledninger fra tillitsvalgte i NTL, Arbeidstilsynet og FHI.

Velkommen til nytt møte med spennende og kunnskapsrike innledere tirsdag 2. mars klokken 12.00-13.00!

 

Denne tirsdagen får Kjersti Barsok, som er leder av Norsk Tjenestemannslag (NTL) til å orientere litt fra forbundet, hvordan forbundet jobber med situasjonen og ikke minst hva slags konsekvenser pandemien har og har hatt for NTLs medlemmer.

 

Vi får også Bengt Eriksson som er NTL tillitsvalgt i Arbeidstilsynet til å snakke litt om hva som har skjedd med arbeidstilsynet under pandemien, hva de jobber med og hva de finner av saker ute i arbeidslivet.

 

Til slutt, men ikke minst, får vi Marc Gayorfar som er tillitsvalgt i Folkehelseinstituttet (FHI) til å fortelle om situasjonen sett fra deres ståsted.

Som vanlig håper vi også på at dere kan ta ordet med kommentarer, spørsmål eller egne erfaringer fra ulike bransjer. Samhold i fagbevegelsen er viktig, og vi setter stor pris på at det er så mange dyktige tillitsvalgte i regionene vår som kjemper for et godt og trygt arbeidsliv.

 

Send gjerne invitasjonen videre til andre tillitsvalgte, og ønsker du å få denne invitasjonen rett i kalenderen din? Da kan du  fylle ut skjemaet på denne linken.