TTT møtene starter opp

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

TTT møtene starter opp

Vi gleder oss til å meddele at man nå kan melde seg på TTT møtene

Vi starter opp med TTT møtene og inviterer  fremover til Tillitsvalgts Treff på Teams omtrent en gang i uken, eller ved behov.

Målet med møtet er å få ut informasjon og kunne svare opp spørsmål om smittevernstiltakene, samt få tilbakemeldinger fra fagforeninger og tillitsvalgte om hvilke utfordringer og konsekvenser som medlemmer opplever ute på arbeidsplasser, samt om det er tiltak vi sammen kan følge opp.

Vi har også med sentrale innledere og det gis muligheter for å stille spørsmål og komme med tilbakemeldinger. Dette var et populært digitalt treff i fjor, og vi satser på det samme i år også.

Vi skal blant annet ha møter angående

·      Bærekraft

·      Streik

·      Hurdalsplattformen

·      Boligpolitikken

Med andre ord, aktuelle temaer for LO-tillitsvalgte i Viken og Oslo. Merk at dette er bare noen av de få møtene, vi skal ha i år. Vi anbefaler at dere melder dere på!

Fremtidige TTT møter:

25. januar: Bærekraft-partssamarbeid innen klima og bærekraftsarbeid

1. februar: Sosial boligpolitikk

Vi er også åpne for å ta imot forslag, hvis det er et spesielt tema som man ønsker å ta opp. Så er det bare å sende dette til Vikenoslo@lo.no.

Om du syntes dette var interessant , og ønsker å få innkallingene til møtene direkte i Outlook? Fyll i så fall ut under her. Påmelding

Mer info kommer snart

Vi sees!