Tillitsvalgte og deres psykiske helse - Hvordan bli god til å håndtere stress

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Tillitsvalgte og deres psykiske helse - Hvordan bli god til å håndtere stress

De tillitsvalgte har en vanskelig jobb til vanlig, og det har vært ekstra hardt under pandemien. Medlemmer blir godt tatt vare på, men hvem tar vare på de tillitsvalgte? Lær mer på dette kurset om stressmestring og psykisk helse!

AOF i samarbeid med LO Viken Oslo tilbyr nå kurs for våre tillitsvalgte. Tillitsvalgte, kanskje spesielt på Oslo lufthavn, har under hele covid-19 pandemien vært under sterkt press og hatt enorme arbeidsmengder. 

Mange har strukket seg langt for å hjelpe kollegaer i en utfordrende situasjon. Men hvem tar vare på den tillitsvalgte i tøffe omstillingsprosesser? Dette kurset vil ha fokus på hvordan man kan ivareta seg selv for å unngå å bli utbrent i arbeidet som tillitsvalgt.

Det går over 18 timer fordelt over 3 dager med 2 netter på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Kurset starter 15.Mars kl. 11.00 og avsluttes  17.Mars med lunsj kl. 13.00.

Geir Myklebust, som er en av kursholderne på dette kurset, ble i April i fjor intervjuet av FriFagbevegelse, og dette er et lite utsnitt av det han fortalte:

"Mange tillitsvalgte har et hjelpegen. De strekker seg langt for å hjelpe medlemmene sine, mener AOFs Geir Myklebust. Men også for den tillitsvalgte kan det bli for mye.
– Dersom det er et stort trykk fra medlemmene, tror jeg det er lurt å bevisstgjøre medlemmene litt."

 

Vi håper at så mange tillitsvalgte som mulig har lyst til å bli med på dette kurset, både for sin egen del, og de rundt en.