Runa Bolstad Laume vikarierer som regionnestleder

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Runa Bolstad Laume vikarierer som regionnestleder

Da vår regionnestleder Torbjørn Ness går ut i 60% pappapermisjon så vil Runa Bolstad Laume vikariere som regionnestleder ved LO Viken Oslo til 15. oktober.

Runa er rådgiver i LOs organisasjonsavdeling der hun bl.a. jobber med LOfavør og har nå 60% permisjon for å vikariere som regionnestleder på vårt kontor for Oslo og Akershus. Hun kjenner kontoret og oppgavene godt da hun bl.a. er aktiv i LO på Nedre Romeriket, samt som lokalpolitikker og tidligere ansatt i HK Oslo og Akershus. Runa sier selv at hun ser fram til å jobbe på laget til LO Viken Oslo, samt at hun og Torbjørn vil finne et godt samarbeid og oppgaveløsning for perioden. Hun regner også med at både kjennskap til fagbevegelsen, arbeidserfaring og hobbyer kommer godt til nytte i denne jobben.
- Så er det klart jeg er spent, spesielt med tanke på det å kombinere LOfavør-jobbing med dette. Aller mest gleder jeg meg til det som skal komme. Ikke minst har vi ei regjering som må byttes ut og et valg å vinne – jeg er klar, sier Runa som hovedsaklig vil jobbe for regionskontoret på tirsdager, onsdager og torsdager.