Omstillingsmidler til både Gardemoen og Hallingdalsregionen

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Omstillingsmidler til Gardemoen og Hallingdalsregionen

Viken FK har vært «pro-aktive» og setter av midler til omstilling i både Gardemoen og Hallingdalsregionen det sette vi stor pris på fra LO sin side. Det viser oss at det gjør en forskjell hvem som bestemmer i både vår region og nasjonalt.

Når ikke regjeringen og staten bidro inn i dette arbeidet gjorde nettopp Viken jobben. I pandemien er det helt avgjørende at det settes av midler og samtidig har stort fokus på omstilling, det vil være en tid før og etter korona for oss alle ikke minst for LOs medlemmer.

Ressurser til omstilling, samarbeid og omstillingsvilje vil fremover bli viktigere enn noen gang. Vi hadde en samtale om dette på nett i den fredag 26. her er lenken: https://www.facebook.com/391617260945237/posts/3915720615201533/?d=n

Fra oss i LO møtte Torbjørn Ness og Jan Petter Gundersen for å snakke om områdene Gardermoen og Hallingdal sammen med fylkesrådsleder i Viken og ordførere samt næringslivet i disse to områdene.

I tillegg ligger info om saken her:

https://viken.no/aktuelt/erklarer-arbeidslivskrise-vedtar-ekstraordinar-innsats-i-gardemoregionen-og-hallingdal.95187.aspx

https://www.rb.no/nye-krisemillioner-til-gardermoen-vi-har-ikke-tid-til-a-vente/s/5-43-1543677

https://www.hallingdolen.no/nyheiter/hallingdal-far-to-millionar-arleg-og-omstillingsstatus/

https://radio.nrk.no/direkte/p1_buskerud Kl 07.13

https://radio.nrk.no/direkte/p1_oslo_akershus Kl 08.15