Nå starter jobben med bygging av nytt sykehus i Drammen

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Nå starter jobben med bygging av nytt sykehus i Drammen

Den 26. februar hadde vi i LO Viken Oslo møte med Sykehusbygg for informasjon om prosjektet.

Den 26. februar hadde vi i LO Viken Oslo møte med Sykehusbygg for informasjon om prosjektet og et første møte mot informasjon og etablering av en forbundssammensatt referansegruppe.

Det ble et godt og konstruktivt møte hvor Truls Nilsen (LO anleggssekretær), Jan Petter Gundersen (regionnestleder LO Viken Oslo), Fredrik Liltvedt (Områdesjef/ prosjektstøtte Drammen – Sykehusbygg) og Pascal Le Divenah  (Kvalitetsleder/ Oslo - kontoret Sykehusbygg) møtte.

Dette kommer til å bli et stort byggeprosjekt, pr dato er det ikke mer en 30-40 mennesker på byggeplassen men når vi når 2021-22 vil det være 1000 til 1500 mennesker som har sin jobb i prosjektet og på byggetomta.

Vi ønsker en LO koordinator på prosjektet
Det er først nå vi begynner å nærme oss 2022 vil det bli stadig stigende aktivitet og vi vil gjøre en avtale om koordinator når det blir flere mennesker på plass. 

Det vi har sikra er tilgang for oss gjennom å gjøre avtale på møtet hvor vi kan avtale å besøke prosjektområdet når vi ønsker

De har nå revet det som stod på tomta som var gammel industri som nå er re-lokalisert bla selskapet ABB og Håndbryggeriet.

Vi tar sikte på å få til et informasjonsmøte rett etter påske.

HER kan du følge byggingen av nytt sykehus i Drammen.