LOfavør Trygghetskampanje - Brannvarslerens dag

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

LOfavør Trygghetskampanje - Brannvarslerens dag

1. desember nærmer seg fort og vi starter nå opp med informasjonskampanjen "LOfavør Trygghet i Privatlivet".

Desember nærmer seg fort. Dessverre er det den måneden i året med flest branntilfeller. For å sikre tryggheten, samt hindre at liv kan gå tapt ved branntilløp, har LOfavør komiteen i Østfold en informasjonskampanje. LOfavør Trygghet i Privatlivet.

Det er noe så enkelt som at vi vil dele ut pepperkakebokser til arbeidsplasser. Pepperkakeboksene har klistremerke med informasjon om at 1. desember er brannvarslerens dag. En viktig påminnelse om å sjekke, samt bytte batteri i brannvarsler.

Vi vil derfor tilby tillitsvalgte og fagforeninger pepperkakebokser, og ønsker at dere er med å bidra og hjelper til med informaskampanjen LOfavør Trygghet i Privatlivet. Pepperkakeboks(er), kan f.eks. plasseres på spiserom, møtelokaler, garderober etc.

Pepperkaker kan bestilles via link HER eller ved å ta kontakt med Ida Marie på e-post: ida.marie.olsen@lo.no eller tlf: 468 25 197.

Frist for å bestille er 22. november!

Dessverre har vi ikke mulighet til å bringe dette ut, så det de bestilte varene må hentes på LOs distriktskontor i Østfold, Strandgata 9, 1724 Sarpsborg.
Når din bestilling er mottatt vil du få en tilbakemelding på når pepperkakene kan hentes.

Er det spørsmål så er det bare å ta kontakt.