LO Viken Oslo og samarbeidskomiteen i Akershus arrangerte fagligpolitisk konferanse i Lillestrøm, Les mer her

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

LO Viken Oslo og samarbeidskomiteen i Akershus arrangerte fagligpolitisk konferanse i Lillestrøm, Les mer her

Deltakerne benyttet mandagen til å lære mer om A-krim, svart arbeid og heltid

LO Viken Oslo sammen med samarbeidskomiteen, har i samarbeid arrangert, en fagligpolitisk konferanse i Lillestrøm. Over 30 deltakere benyttet mandagen, til å lære mer om forebygging av svart arbeid, kriminalitet og heltid.

 

Konferansen hadde ulike innledere som tok for seg ulike områder, innenfor det valgte temaet. Blant annet fikk vi høre livshistorien til Mikael og hvordan han har klart å komme seg ut av det kriminelle gjengmiljøet som han har hatt kjennskap til i oslo, og bruker dette positivt i jobben sin.

 

Vi fikk også hørt litt fra Olav Nordheim, som er leder på A-krimsentret om hva som kan skyldes arbeidslivskriminalitet, og hva vi kan gjøre for å forebygge det. Slik at vi er med å skape Norge til et bedre og hyggeligere sted.

 

Etter det fikk vi et lite panel innslag der ulike innledere forklarte hver for seg, hva de bidrar med i koronaperioden. Hvordan dette har påvirket bransjen de jobber i og hvordan de har klart å bekjempe A-krim i kommunene.

 

Viktig å merke seg at en halvdel av konferanse, gikk ut på arbeidslivskriminalitet mens den andre gikk ut på temaet heltid.

 

Det var god deltagelse på konferansen, og vi syntes at det var godt at vi kunne samles fysisk. Vi legger også ved, at hotellet la til rette for at det ble holdt god avstand til hverandre og jevne mellomrom med spriting av antibac.

 

Alt i alt, er vi godt fornøyd med gjennomføringen av konferansen om dette viktige temaet. Vi takker for de som kom, og håper å ses igjen snart!