LO Viken Oslo er jury Ungt Entreprenørskap Oslo

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Jurymedlemmer søkes til ungt Entreprenørskap Oslo

I et arbeidsliv hvor omstillingsevne og endringer i kompetansebehov vil være sentralt er det avgjørende med ferdigheter og egenskaper som blant annet samarbeid, problemløsning og kreativitet, kritisk og selvstendig tenking og refleksjon. Ungt entreprenørskap forbereder dagens unge til fremtidens arbeidsliv og utfordrer dere til å unge til å utvikle seg sammen med teknologien.

LO mener Ungt Entreprenørskap gjør en viktig jobb for at unge skal få kjennskap til arbeidslivets spilleregler, få opplæring i bedriftsdemokrati og forstå verdien av partssamarbeid. Ungt Entreprenørskap er viktig både for de unge selv, som får et positivt møte med arbeidslivet, men også for det viktige samspillet mellom skole og arbeids- og næringsliv. LO er stolt samarbeidspartner

Det er også slik at mange unge ønsker å danne seg en bedrift, og ungt entreprenørskap er et flott sted å starte. For da må man gå igjennom de ulike skrittene for å komme seg til toppen, hvem vet! Kanskje drømmeideen deres kan komme til virkelighet.

Det som er så veldig bra med dette opplegget, er at alle tillitsvalgte fra LO, kan være med å være jury. Noe så utrolig spennende, og noe vi oppfordrer på det sterkeste, Ettersom de kan tilegne seg og forstå hvordan dagens ungdom tenker i forhold til miljø men også samfunnet.

Vi håper du vil være med! Sammen med dere vil vi lage en entreprenørskapsfest elevene fortjener etter et krevende skoleår! Fyll ut skjemaet på linken under og så hører du fra ungt entreprenørskap.

Ved å gi barn og ungdom mulighet til å engasjere seg i utfordringer og muligheter lokalt og regionalt, vil de allerede i tidlig alder bidra til verdiskaping i sitt eget nærmiljø. Det får de mulighet til gjennom å jobbe med programmene til Ungt Entreprenørskap. Læringen knyttet til de sentrale elementene samarbeid, problemløsning og kreativitet skaper engasjement. Kanskje reiser de ut for å bygge mer kompetanse, for siden å returnere og bidra til lokal utvikling og verdiskaping. Enten ved å bygge ny virksomhet, eller ved å bidra til omstilling og nyskaping i etablerte bedrifter eller i offentlig sektor