Felleskonferanse for tillitsvalgte 21.-22. november 2019

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Felleskonferanse for tillitsvalgte 21.-22. november 2019

2019 er tillitsvalgtes år. I den forbindelsen arrangerer vi som blir LO Viken Oslo en felles konferanse for tillitsvalgte i Akershus, Buskerud og Østfold.

Konferansen finner sted på Sundvollen Hotell i Hole kommune, Buskerud.
Konferansen arrangeres fra 21. – 22. november og varer fra lunsj til lunsj.

Bernt Torp kommer til å være konferansier, han vil også holde et motivasjonsforedrag om det å være tillitsvalgt, samt spille noen låter i løpet av konferansen, og før/under middagen.

For å nevne noe fra programmet så kommer Ståle Dokken, spesialrådgiver i LO, for å fortelle om LOs historie i nyere tid.
Jakob Tveit fra LOfavør administrasjonen, innleder om LOfavør medlemsfordeler. Programmet vil inneholde spennende og nyttig informasjon som er viktig å ha med seg videre i tillitsvalgtarbeidet.

Dag 2 starter vi med kultur på morgenen. Et teaterstykke hvor tema er «Hvorfor være organisert». Dette er utarbeidet i forbindelse med tillitsvalgtes år og vil være et organisatorisk verktøy som kan benyttes av dere  ved en senere anledning.
Så går ferden vider til Utøya for innføring av dens historie og omvisning. Dagen avsluttes med lunsj på Utøya og felles hjemreise.

Denne konferansen er forankret godt ut til forbundene så det skal ikke være problem å søke forbund og fagforening om å få dekket arbeidstap.

Det vil bli felles transport fra Østfold tur/retur Sundvollen. Fint om dere i tillegg til å mede dere på konferansen, melder dere på transport.
Vi har satt oppmøtested på følgende steder;
Svinesundparken kl. 09.00
Pendlerparkering ved Quality Hotell Sarpsborg kl. 09.30

Mosseporten senter kl. 10.00

Invitasjon finner du HER

Påmelding til konferansen gjøres HER
Påmelding til felles transport gjøres HER
Påmeldingsfristen er satt til 1. november!