Arbeidsfolks tur nå

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Arbeidsfolks tur nå

Nå er det arbeidsfolk sin tur til å få bedre økonomi. Derfor vil Arbeiderpartiet ha billigere barnehage og SFO, bedre pendlerfradrag, doble fagforeningsfradraget og ha lavere inntektsskatt. Det skriver Stortingsrepresentant Svein Roald Hansen i dette innlegget.

For politikk handler om hvem og hva man vil prioritere. Vi vil ikke sponse kjøp av de dyreste elbilene, men heller bygge hurtigladestasjoner i alle norske kommuner, sånn at alle kan gå over på elbil i hele Norge.

Heller enn store skattekutt til landets rike og mektige, blir det mer penger til sykehus og kommuner, heltidssatsing og opptrappingsplan for sykepleiere i eldreomsorgen og flere faste stillinger med Arbeiderpartiet.

Vi sier til alle som har vært permitterte, med Arbeiderpartiet vil de selvfølgelig få betalt ut ferietillegg til sommeren, så de har penger å feriere med.

Med vår politikk ville økonomiske krisetiltak og smitteverntiltak selvfølgelig gått hånd i hånd og krisemidlene kommet tidligere enn januar neste år. Ordningene må treffe de arbeidsplassene som sliter.

Svein Roald Hansen

Stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet