1. Mai-arrangementer i Viken og Oslo

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

1. Mai-arrangementer i Viken og Oslo

Her får du oversikt over alle arrangementene som skjer i LO Viken Oslo sine områder!

Selv om de fysiske arrangementene utgår i år, er det fortsatt viktig at vi feirer og markerer arbeidernes dag! I denne artikkelen har vi samlet alt på et sted.
LO sentralt har et arrangement som går live på lørdag kl. 11.00. Dette kan du følge her. I tillegg kan man sende inn miniparoler til årets digitale første mai-tog. Dette kan du gjøre her.

Det skal komme en oversikt over hvilke tog du kan delta på digitalt hos de forskjellige lokale LO-organisasjonene og dette finner du her

Buskerud:
LOs lokalorganisajoner i "gamle Buskerud" arrangerer i år et felles digitalt arrangement, og dette finner du her Program kommer. 

Oslo:
LO i Oslo arrangerer digital allsang 30. april kl. 18.30. Dette finner du her. I tillegg skal de arragere en 1. mai-quiz kl. 17.30 på lørdag, denne finner du her
LO i Follo arrangerer et digitalt arrangement også. Dette finner du her

Romerike:
LO på Øvre Romerike har et digitalt arrangement sammen med AP, SV og Rødt, dette starter klokken 8 med flaggheising. Resten av programmet kommer senere. Arrangementet finner du her
LO på Nedre Romerike har gått sammen med AP og har laget et digitalt arrangement som du finner her

Akershus:
I "gamle Akershus" ellers har LO i Asker og Bærum også gått for et digitalt arrangemet. Dette starter klokken 10 med appeller og kulturelle innslag. Dette finner du her

Østfold:
LO i Moss og omegn
Det blir et digitalt arrangement med appeller, kultur og kransenedleggelse. Arrangementet starter kl. 10.00 til 11.00 og deles via facebook her.
LO i Indre Østfold
Blir en digital feiring. Det vil bli appeller, kultur og Quiz.
Arrangementet starter kl. 10.00 og kan følges her.
LO i Sarpsborg
LO i Sarpsborg er med på det felles 1. mai-toget på samorg, som er nevnt lenger opp. Der ligger også programmet for dagen.
Det blir også lokale arrangement med appell, kultur og kransenedleggelse Arrangementet starter kl. 13.00 og kan følges her.
LO i Fredrikstad
LO i Fredrikstad er også med på felles 1. mai-toget. 
På ettermiddagen vil det bli en digital sending. Det blir sofasamtale, appeller, og kulturelle innslag. I tillegg vil det bli kransenedleggelse. Sendingen kan følges på Fredrikstad Blad med start kl. 16.00. Les mer om 1. mai i Fredrikstad her.
LO i Halden
LO i Halden er også med på felles 1. mai-toget. I tillegg blir det et  lokalt med appeller og kulturelle innslag. Sendingen her fra kl. 09.00 og kan følges her.

FriFagbevegelse har også laget en oversikt som de har lagt inn på et norgeskart!

Vi håper dette var en grei oversikt og at du kommer til å bli med oss på en fin feiring av arbeidernes dag 1. mai i år!