Tenker du på å få vasket huset?

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Rent hus med god samvittighet?

I sommer skulle ungdomssekretær Christine få huset vasket i forbindelse med flytting, og det å lete etter et godkjent vaskefirma er ikke bare bare! Men Arbeidsmansforbundet hadde løsningen - de tipset oss om Renholdsregisteret på Arbeidstilsynet, slik at man kan få rent hus med god samvittighet

Renholdsregisteret

Alle virksomheter som tilbyr renholdstjenester skal være godkjent av Arbeidstilsynet. Det er forbudt å kjøpe renholdstjenester fra virksomhet som ikke er godkjent. Dette gjelder og privat kjøp av renholdstjenester. 
Her kan du søke i renholdsregisteret for å sjekke om en renholdsvirksomhet er godkjent. Du kan også finne renholdsvirksomheter i ditt område ved å søke i kart eller liste.

Det er lovlig å kjøpe fra virksomheter som har «søknad under behandling» eller «HMS-kortbestilling under behandling». Renholdsvirksomheter som ikke står oppført i registeret, eller som står oppført som «ikke godkjent», kan ikke lovlig tilby renholdstjenester.

Følg denne linken om du ønsker å sjekke ut remholdsregisteret: https://www.arbeidstilsynet.no/registre/renholdsregisteret/