Påmelding utdanningskonferansen 14. oktober

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Foto: LO/Trond Isaksen

Påmelding utdanningskonferansen 14. oktober

LOs utdanningskonferanse 2020 gjennomføres digitalt med tema kompetanse - miljø og ulikhet Vi gleder oss til årets store utdanningskonferanse med fokus på kompetanse, ulikhet og klima. Vi ser frem til spennende innledninger og ber deg om å sette av datoen. Påmelding startet 22. september, og vi har lagt ut programmet på en egen konferansenettside som vi lenker til. Detaljer om arrangement onsdag 14. oktober 2020.

Meld deg på ved å trykke på Utdanningskonferansen

Temaet på årets konferanse er kompetanse, ulikhet og grønt skifte. Hvilken sammenheng er det mellom områdene? Hvilke konsekvenser får økende ulikhet og klimaforstyrrelser for hva vi bør gjøre i utdannings- og kompetansepolitikken? Hva betyr dette for tillitsvalgtes arbeid på den enkelte arbeidsplass? Og for oss som fagbevegelse? Hvordan kan politikkområdene spille på lag?

Vi er midt inne i en kompetansereform. Arbeidslivsdrevne bransjeprogram skal være motoren. Det er store forventninger til hva vi som fagbevegelse kan bidra med. Økt ulikhet og klimaforstyrrelser har samtidig vokst fram som to av våre viktigste samfunnsutfordringer.

I konferansen medvirker blant annet Forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim, Rektor ved Universitetet i Bergen Dag Rune Olsen, Nestleder i Norsk Studentorganisasjon Felipe F. Garcia, forsker Anna Hagen fra Fafo og direktør Sveinung Skule fra Kompetanse Norge.

Fra LO-familien treffer du førstesekretær Julie Lødrup og LO-sekretær Trude Tinnlund sammen med forbundsledere og tillitsvalgte fra forbundene, og studieleder Grete Haaland, OsloMet. I debattene stiller Torstein Tvedt Solberg fra Arbeiderpartiet og Mathilde Tybring-Gjedde fra Høyre.

Du kan delta aktivt i konferansen med å stille spørsmål og kommentere debattene i nettprat. 
Du kan besøke spennende utstillere.
Du kan mingle digitalt og bli kjent med andre som har samme interesser som deg.
Du kan delta i konferansen inntil 14 dager etter arrangementet hvis du ikke fikk med alle innslagene.
Kontakt

Benedikte Sterner
spesialrådgiver
Telefon: +4791674231

benedikte.sterner@lo.no