Bli kjent med våre tillitvalgte 9

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Anne Lise fra Handel og Kontor Telemark

Kundene på Coop tar situasjonen på alvor

I denne utfordrende tida er våre tillitsvalgte viktigere enn på lenge. I disse ukene blir vi nærmere kjent med noen av de tillitsvalgte som hver dag jobber for at medlemmene våre skal ha det bra på jobb. I dag blir vi kjent med Anne-Lise fra Handel og Kontor.

Navn og alder: Anne-Lise Karlsen, 53 år.

Bosted: Bjørnstad i Skien.

Arbeidsplass: Coop Posgrunn i 100% stilling.

 

Tillitsverv: leder av Handel og Kontor Telemark, nestleder i klubben til Coop, Leder av bransjerådet til Coop og HKs representant i LOs regionråd. 

 

På fritiden liker jeg og bruke tid sammen med mannen min og unger og barnebarn.

Har også hytte som blir flittig brukt og har mange flotte natur opplevelser fra Meheia på Notodden. Ellers så elsker jeg og reise og oppleve nye kulturer. Finner også stor glede i og lese bøker .

 

På jobb nå så er vi i en spesiell tid hvor korona blir diskutert hele dagen både av ansatte og kunder. Og vi opplever kunder som handler med hansker, skjerf foran ansiktet og vasker varene sine med antibac. 

Den første panikken med hamstring har roet seg og folk handler normalt. I forbindelse med påske ble det noen dager med økt handel.

Vi opplever at kunder tar situasjonen på alvor og tar hensyn til oss ansatte og hverandre.

Vi som jobber på Coop Porsgrunn er ikke redde for og gå på jobb. Men vi har det helt klart i bakhodet at vi tilhører en utsatt gruppe og følger alle råd fra FHI nøye.

 

Tips til ting og gjøre i denne tida?

Har kjøpt meg krokket. Ett spill man kan ha avstand til hverandre samtidig som det er sosialt og kan gjøres ute. Og på Østlandet melder det deilig vær framover.

 

Les gjerne tidligere intervjuer i denne serien:

Espen fra Skolenes Landsforbund

Erina fra Norsk Sjømannsforbund

Vibeke fra Fagforbundet

Linda fra Fellesorganisasjonen

Ann Kristin fra NNN

Hilde fra Fagforbundet

Ivar fra Fellesforbundet

Tom Egil fra Fellesforbundet