LOs sommerpatrulje

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
Ungdommer på sommerpatrulje

LOs sommerpatrulje i Troms og Finnmark 2022

I perioden 27. juni - 15. juli skal LOs sommerpatrulje på veien for 37. året på rad. Her kan du finne informasjonen for LOs sommerpatrulje i Troms og Finnmark.

Siden 1985 har LOs sommerpatrulje reist rundt i landet og besøkt ungdommer i sommerjobben sin. Hensikten med LOs sommerpatrulje er å informere ungdommer om pliktene og rettighetene i arbeidslivet, organisere flere ungdommer i et LO-forbund, og hjelpe ungdommer som har utfordringer i jobben sin.

Viktigheten av LOs sommerpatrulje viste seg i fjor da patruljen for andre år på rad oppdaget en økning brudd på arbeidsmiljøloven. Mange unge er arbeidsledige, og konkurransen om sommerjobbene er tøff. Det gjør at flere unge presses til å godta vilkår de ellers ikke hadde godtatt. Derfor trenger vi at du blir med oss for å passe på at alt er som det skal være.

Ved å delta på LOs sommerpatrulje vil du bli kjent med mange andre ungdommer som er medlem i et LO-forbund, du vil lære mye om spillereglene i arbeidslivet, og du får være med i et viktig arbeid som bidrar til et trygt og godt arbeidsliv for ungdommer i Norge.

LOs sommerpatrulje krever ingen forkunnskaper for å delta og LO vil gi deg nødvendig kunnskap gjennom kurs i forkant av patruljen.

Ønsker du å delta? Her finner du påmeldingen til LOs sommerpatrulje i Troms og Finnmark! 

Gjennomføring: 27. juli - 8. juli
Kurs: 25.-26. juli

Påmelding

Ansvarlig ungdomssekretær: Markus Gabrielsen
Telefon:  +47 907 06 436
Epost: Markus.Gabrielsen@lo.no

 

For påmelding i andre fylker kan du se denne siden.

Kontakt