Barents Pride

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Pride feiring med LO!

LO er hovedsponsor for Barents Pride. Barents Pride har siden 2017 blitt arrangert i Kirkenes. Barents Pride baseres på utveksling av kunst, kultur og musikk på tvers av grensen. 27. og 28. september skal LO feire pride i Kirkenes med to arrangementer 27. september og delta på pride paraden 28. september!

Delta på LOs arrangementer: 

Fredag 27. september:

10:00–15:00 LHBT+ Workshop for Tillitsvalgte i Fagbevegelsen.

Vi ønsker å invitere alle i fagbevegelsen til å delta i workshop som handler om å bryte barrierer i LHBT+ i samfunnet.

Er du homo? Er du lesbe? Hva er ditt pronomen? Hvordan har du sex? Hvem er mannen i forholdet? Hvem er damen i forholdet?

Vi oppfordrer homofile, heterofile og transpersoner til å delta for å få en avklaring på hva som kan spørres og hvordan å håndtere ulike situasjoner. I arbeidslivet føler mange LHBT+ personer utsatt for merkelige spørsmål samtidig som heterofile personer ikke vet hvordan å forholde seg til dem.

Vi ønsker å snakke åpent om dette og komme med noen tips på hvordan å få et bedre arbeidsliv.

Dere er alle hjertelig velkomne til å delta og diskutere. Her er det ingen dumme spørsmål, kun avklaringer som trengs.

Påmelding her.

16:00 – 17:00 Skeive i arbeidslivet; fortid, nåtid og fremtid, panelsamtale av LHBT+ personer

Hvordan har LHBT+ personer hatt det i arbeidslivet? Hvordan har de det nå? Conny Michelle Vang og Ragnhild Mortensen begynner panelsamtalen om å fortelle om sin situasjon i arbeidslivet som LHBT+ person. Deretter kommer Vegard Kristiansen inn med Henrik Drivenes som ordstyrer, og har en sofasamtale der man kan stille spørsmål til Conny, Ragnhild og Vegard. De ønsker å opplyse hvordan det er å være LHBT+ person i fortidens samfunn og dagens samfunn. De er også åpne for spørsmål som man kanskje sitter med og burde få avklart. Her er vi åpne for at alle kan delta og få svar på spørsmål som man har sittet lenge med. Dette er et trygt område. Alle er velkomne til å delta!

Ingen påmelding, bare å møte opp!

Lørdag 28. september:

Pride Parade

LO skal gå i pride paraden, alle er velkomne til å gå med oss!

Ingen påmelding, bare å møte opp!

 

Velkommen til fagbevegelsens Barents Pride!

Kontakt

Kalender